Houd jij ook zo van ontdekken, ben je nieuwsgierig, leergierig, graag op weg en reislustig? Dan weet je hoe het voelt om een droom te hebben, een verlangen, een lange bucketlist te hebben en om onderzoekend te zijn. Mijn Website heet niet voor niets: Worth2Remember en mijn blogsite: Dare2dream.

In gedachten ben je zo dichtbij je droom. Grijp hem vast, laat hem nooit meer los!

J.Roelofs

In gedachten ben ik al op zoveel plekken geweest. Mijn bucketlist blijft maar groeien. Ik voel een onrust, die maar blijft terugkomen. Het verlangen om nieuwe culturen, nieuwe mensen en nieuwe plaatsen te ontdekken is zo groot! Ik ben absoluut niet geschapen om op een plaats te blijven, dat is iets wat zeker is. Voor mij is leven, ‘echt leven’, rondtrekken en verwonderd raken. Geroerd raken door woorden, expressies, kunst, respect hebben voor culturen en leefwijzen en mij klein voelen in deze wereld.

In dit leven zal ik nooit bij machte zijn, om alles te aanschouwen, te ervaren of te beleven. Maar door elkaar mee te nemen naar plaatsen waar je zelf nooit geweest bent, te betrekken bij gesprekken die jij nooit gevoerd hebt, belevenissen te ervaren die je niet zelf gevoeld hebt, emoties te voelen die verhalen opwekken, dat is rijkdom in mijn ogen! Rijkdom waar ik naar streef.

Ik neem je dan ook graag mee op ‘mijn reis’ door dit leven. Het is mijn droom te reizen. Ik wil je hierover vertellen en ik wil je delen van de wereld te laten zien die je nooit gezien hebt.

Door middel van foto’s, verhalen en gedichten zal ik je een glimp doorgeven van mijn belevenissen.