Hallo allemaal,


Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Mijn naam is Jennifer en ik ben geboren op 21 juni 1990. Ik wil middels deze website, graag mijn ervaringen, kennis, foto’s en dagelijkse overdenkingen met jullie delen.

Ik schrijf graag in alle eerlijkheid en openheid.  In het leven kunnen we zoveel tegenkomen, ervaren, beleven, doorvoelen, zien en doen. Het leven is interessant, jij bent interessant!

Hoe waardevol is het om te weten dat jouw leven uniek is? Dat er niemand is zoals jij, niemand die denkt zoals jij denkt, leeft zoals jij leeft en ervaart wat jij dagelijks ervaart? Hoe mooi is het om andere mensen te kunnen inspireren, op weg te helpen of te ondersteunen?

Dat is dus precies wat ik wil bereiken door middel van mijn blogs!

Zelf ervaar ik veel terughoudendheid van mensen over situaties die je overkomen in het leven. Alles moet voor de buitenwereld altijd “perfect” lijken. Geluk zit niet in het hebben van veel bezittingen, een goede baan of veel mensen om je heen, geluk creëer je zelf met de tools die jij in handen hebt.

 

“Geluk” is maar een woord. Ik hecht persoonlijk veel meer waarde aan het woord: “Tevredenheid”. Tevreden, gewoon genoeg. Genoeg zijn, genoeg hebben en genoeg ervaren. ZIJN. Mijn leven wil ik vullen met kleine, dankbare momenten. Het maken van mooie en blijvende herinneringen, mensen laten ervaren dat ze gewoon mogen “zijn” zonder dat er iets vanaf hangt, mensen helpen, sociale contacten onderhouden en hiervan genieten, sporten, reizen en schrijven.

Mijn rugzak is behoorlijk gevuld. Door een bewogen kindertijd en jeugd heb ik veel levenslessen opgedaan. Mijn leven is nooit saai geweest, ik heb een hele ‘reis’ afgelegd, om te komen waar ik nu ben en om te zijn wie ik nu ben. Elke dag leer ik weer dingen bij. Dat is het leven. Ik ben gevallen en weer opgestaan, niet een keer maar keer op keer. 

 

Het is zoals Marco Borsato zingt in zijn lied: ‘Mooi’.

Hoe mooi
Kan het leven zijn
Het is maar hoe je kijkt
Het is maar wat je droomt
Hoe mooi
Is jouw werkelijkheid
Jij bent net zo rijk
Zo rijk als je je voelt.